Custom-madeĀ solutions with
modular components

Flex Industries

Compleet & Betrouwbaar

Flex Industries is een dynamisch bedrijf dat zich in de afgelopen decennia heeft ontwikkeld tot een van de meest prominente producenten van stationaire interne transportsystemen (conveyors), veelal in deĀ  food- en packaging industrie maar daarnaast te vinden in bijna alle soorten productiebedrijven. Met ons leveringsprogramma en knowhow zijn wij al jaren een betrouwbare partner voor veel succesvolle bedrijven.

Transparante organisatie & Flexibel

Flex Industries kent een transparante organisatie, waardoor de link naar de juiste specialist snel is gelegd. Om optimaal overleg met u mogelijk te maken zorgen wij waar nodig voor een ontwerpschets of een lay-out. Als een opdracht eenmaal is gegeven, kiezen wij voor een projectmatige aanpak, waarbij het projectteam zorg draagt voor de uitvoering van de opdracht binnen de gestelde termijn. Ontwerpen worden altijd ter goedkeuring aangeboden bij voorkeur in 3D STEP file zodat de klant secuur kan controleren en dat er geen conflicten met de omgeving zijn. Pas dan starten wij productie. Zo werken wij samen met u toe naar het gewenste eindresultaat. Tijdens alle fases van het traject – tot en met de definitieve installatie – staan de communicatielijnen met u als opdrachtgever wijd open. Maar ook daarna staat ons service- en salesteam voor u klaar.

Flex Industries

Innovatieve producten

We zijn een innoverend bedrijf dat zich richt op het engineeren en leveren van constructiesystemen en material handling systemen. De afgelopen jaren hebben we onder de naam Smart Conveyors diverse nieuwe systemen ontwikkeld waar tal van klanten tevreden mee werken. We zijn een partner van Bosch Rexroth en leveren het programma van Bosch Rexroth voor constructiesystemen en material handling systemen. De wereldwijde verkrijgbaarheid van onderdelen is een voorwaarde als u wilt exporteren.

Verrassende advisering en engineering

We denken graag met onze klanten mee. Vooral ook omdat we vinden dat een goed advies bijna automatisch leidt tot betere producten. De mogelijkheden van onze constructiesystemen en handling systemen zijn zo uitgebreid dat een gedegen advisering vaak ongedachte mogelijkheden laat zien.

Volledig afgestemde logistiek

Als toeleverancier zijn we ons er heel goed van bewust dat onze producten vaak door u nog verder verwerkt moeten worden. Dus zorgen voor een vlekkeloze kwaliteit. Maar we zorgen er vooral ook voor dat we de producten op tijd leveren.