draaitafels zorgen voor
optimale buffering

totaalprojecten

totaalprojecten

Totale integratie van transport en producthandling

breeda ssortiment

breed assortiment

Eén leverancier voor al uw transport- en profielsystemen.

hoogstaande service

hoogstaande service

Onze service maakt het verschil.

Draaitafels

De SMART TURN TABLE (STT) draaitafels zorgen voor optimale buffering Buffering van producten zorgt voor continuïteit van het productieproces. Flex heeft daar verschillende oplossingen voor in het programma waaronder draaitafels. De draaitafel is een beproefd concept om een extra buffer te creëren en zijn eenvoudig in een bestaande lijn in te passen vanwege de compacte vorm en opstelling.

Draaitafels

Uitvoeringen

STT Aluminium uitvoering

Het leverprogramma omvat de prijsgunstige modulaire draaitafels uit het Smart Conveyors programma in aluminium uitvoering. Met kunststof of metalen bovenblad en eenvoudig te voorzien van een zijgeleiding.

STT in RVS uitvoering

Washdown geconstrueerd en perfect voor toepassingen in de food. Maar tegelijkertijd prijsgunstig door de modulaire opbouw. Met een hygiënisch kunststof blad of RVS plaat. Zijgeleiding door middel van een vaste rand om de schijf of een hoogte instelbare geleiding.

Specials

Of het nu gaat om een hygiënische toepassing voor in de cleanroom van de farmaceutische industrie of om het bufferen van zeer kritische producten zoals kleine glazen vials, Flex Industries wijkt zo nodig af van de standaard en creëert samen met u de beste oplossing.

Hiermee biedt Flex Industries altijd een passende oplossing voor het bufferen op een draaitafel van uw producten.

IMG_3603
2014-02-01 15.40.07
IMG_3600
IMG_0170
IMG_0164

Terug naar producten

Meer informatie aanvragen?

Vul uw e-mailadres hieronder in en wij sturen u meer informatie over dit product. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via onderstaand telefoonnummer.

+31 (0) 88 280 96 00