Het bedrijf

Flex Industries Solutions BV is een dynamisch bedrijf dat zich in de afgelopen decennia heeft ontwikkeld tot een van de meest prominente producenten van stationaire interne transportsystemen (conveyors), veelal in de  food- en packaging industrie maar daarnaast te vinden in bijna alle soorten productiebedrijven. Met ons leveringsprogramma en knowhow zijn wij al jaren een betrouwbare partner voor veel succesvolle bedrijven.

Flex Industries Solutions BV is een toonaangevend bedrijf gevestigd in Helmond dat gespecialiseerd is in het leveren van innovatieve oplossingen op maat voor de industrie. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche heeft Flex Industries BV een solide reputatie opgebouwd door de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande producten en diensten die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de klanten.

Flex Industries Solutions BV is een gerenommeerd bedrijf dat gevestigd is in Helmond en gespecialiseerd is in het leveren van innovatieve oplossingen op maat voor de industrie. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande producten en diensten die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de klanten.

Flex Industries Solutions BV is actief in verschillende sectoren, waaronder automotive, aerospace, medische apparatuur, en de halfgeleiderindustrie. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd door zijn focus op klanttevredenheid en het leveren van hoogwaardige oplossingen. Het team van professionals bij Flex Industries Solutions BV werkt nauw samen met klanten om hun specifieke behoeften en wensen te begrijpen en te vertalen naar op maat gemaakte oplossingen van hoge kwaliteit.

Bij Flex Industries Solutions BV staat innovatie hoog in het vaandel en het bedrijf is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en toepassingen om aan de behoeften van klanten te voldoen. Het bedrijf beschikt over een modern en goed uitgerust productieproces en maakt gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om producten van de hoogste kwaliteit te produceren.

Het bedrijf hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het heeft een duidelijk beleid voor duurzaamheid en werkt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk door efficiënt gebruik van grondstoffen, energie en afvalverwerking.

Bij Flex Industries Solutions BV geloven ze dat hun succes afhankelijk is van de tevredenheid van hun klanten en partners. Daarom zetten ze zich in om hun klanten te ondersteunen gedurende het hele proces, van ontwerp tot productie en distributie. Het bedrijf streeft ernaar om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen en de hoogste normen van kwaliteit en service te leveren.

Innovatieve producten

We zijn een innoverend bedrijf dat zich richt op het engineeren en leveren van constructiesystemen en material handling systemen. De afgelopen jaren hebben we onder de naam Smart Conveyors diverse nieuwe systemen ontwikkeld waar tal van klanten tevreden mee werken. We zijn een partner van Bosch Rexroth en leveren het programma van Bosch Rexroth voor constructiesystemen en material handling systemen. De wereldwijde verkrijgbaarheid van onderdelen is een voorwaarde als u wilt exporteren.

Verrassende advisering en engineering

We denken graag met onze klanten mee. Vooral ook omdat we vinden dat een goed advies bijna automatisch leidt tot betere producten. De mogelijkheden van onze constructiesystemen en handling systemen zijn zo uitgebreid dat een gedegen advisering vaak ongedachte mogelijkheden laat zien.