Het antwoord voor
3 dimensionaal transporteren

totaalprojecten

totaalprojecten

Totale integratie van transport en producthandling

breed assortiment

breed assortiment

Eén leverancier voor al uw transport- en profielsystemen.

hoogstaande service

hoogstaande service

Onze service maakt het verschil.

Kettingbaantransporteurs

Varioflow Plus van Bosch Rexroth is wereldwijd de nieuwe standaard voor het modulaire kettingbaantransport. Een uitgebreid programma onderdelen zorgt er voor dat nagenoeg alle lay outs mogelijk zijn. Voor kleine en grote producten met kettingbreedtes van 65 tot 320 mm. Varioflow Plus is in Aluminium en in een hygiënische RVS uitvoering leverbaar.

Kettingbaantransporteurs

3 dimensionaal transporteren

Voor het 3 dimensionaal transporteren van producten, zowel horizontaal als verticaal is de kettingbaan het antwoord. De kunststof kettingbaan karakteriseert zich door een kunststof (POM) ketting welke bestaat uit schakels die zich onafhankelijk van elkaar bewegen. Dit betekent dat de baan eenvoudig is te configureren zowel horizontaal als verticaal transport. Flex Industries heeft 2 systemen: RVS voor de levensmiddelen en farmaceutische industrie en het aluminium systeem voor verpakte producten

26022

Chain conveyor system VarioFlow plus

Chain conveyor system VarioFlow plus

26023
yyyuu
26024

Terug naar producten

Meer informatie aanvragen?

Vul uw e-mailadres hieronder in en wij sturen u meer informatie over dit product. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via onderstaand telefoonnummer.

+31 (0) 88 280 96 00